12 Temmuz 2016 Salı

Bitkisel ve Doğal Ürünlerle Yaşam

Merhabalar,

Günümüzde birçok ürün içeriğinde katkı maddeleri, zararlı kimyasal ürünler vs. Olduğunu düşününce birçok ürünü ya evimize sokmuyoruz yada mümkün olduğunca daha sağlıklı olduğunu düşündüğümüz ürünleri tercih ediyoruz. 

Kendi adıma bu bağlamda evimize giren gıdaların birçoğunu aileminde eskilerden beri yaptığı gibi kendimiz üreterek gerçekleştirme firsatina sahip şansli kisilerdeniz.
Salça, konserve, meyve suyu, pekmez, tarhana gibi bir çok gida ihtiyacimizi kendi imkanlarimizla yapip kullaniyoruz. Hem tat hem de saglik açisindan bunlari tüketmek bizim için vazgecilmez oldu.

Eve giren sadece yiyecek degil temizlikten, kozmetik malzemelerine kadar tüm ürünler icin ayni seciciligi surdursek de üretim pek mümkün olmuyor :)

Aslinda bu anlamda sizlerle paylasmak istedigim yaklasik 1 yil once tanistigim ama 30 yillik deneyim ve kalitesi olan LR urunleri olacak. İlk başlarda acaba tesadüf mü, yok canim bu kadar nasil etkili olur dedigim bu ürünler simdi %100 güvenle kullandiklarim arasina girdi. Evdeki diş macunundan, şampuana da dahil olmak üzere hem kozmetik hem de ev ecza dolabim haline gelen LR ürünlerini sirayla sizlerle detayli bir şekilde paylasacagim. 

Son derece komik fiyatlarla tamamen dogal, bitkisel, dermatest onayli, bircok kalite belgesine sahip LR urunleri hem sağlik hem dogal güzellik hemde yasam-iş tarzi olarak hayatima neler katti ve neler katmaya devam edecek biliyorum. Lütfen siz de paylaşimlarima interaktif katkilarda bulunun ve sizin de hayatiniza bu anlamda deger katabilelim.

Yazımızın diğer bölümlerinde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder